13 December 2020 – De oprichting van de stichting

De eerste blog van de stichting VoorKarinTegenMS! Wat is er de afgelopen tijd veel gebeurd. Mijn dreamteam met Stefanie en Fleur is het supersnel gelukt om een stichting op te richten en stappen te zetten om de donatiesite mogelijk te maken. Daar ben ik ontzettend blij mee. Ook alle reacties en alle aangeboden hulp zijn super fijn. Iedereen is al mooie acties aan het verzinnen om geld in te zamelen. Ik heb er alle vertrouwen in dat ik volgend jaar naar Moskou kan voor de stamceltransplantatie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Doneer nu

Help je mee? Doneer dan nu. Hierdoor kan ik straks naar Moskou voor de HSCT-behandeling. 

ValutaBedrag

 

Doneer nu

Via deze QR-code kun je gemakkelijk een donatie overmaken via Tikkie.