Hallo allemaal, 

Enigszins overweldigd door alle steun zit ik hier een blog te schrijven. Terwijl ik dit schrijf is al bijna 18.000 euro opgehaald! Direct na het live gaan van de website afgelopen vrijdag, ging het al heel hard. Iedereen begon te delen, te delen en te delen. Veel familie en vrienden hebben hun eigen social media posts aangemaakt met mooie teksten, die mij wel raken. Achter elkaar kwamen de donatie meldingen binnen. Je kan je voorstellen, dat wij de donatie teller op de website elke keer zaten te verversen en de teller verder zagen oplopen.  Dat geeft wel een bizar gevoel.  Enthousiast, emotioneel, alles komt langs. Waar ik de dag voor start nauwelijks kon slapen, heb ik die nacht als een blok geslapen. Wat een heerlijke geruststelling dat iedereen om me heen zoveel steun biedt en ook andere mensen, die mij helemaal niet kennen, ervoor willen zorgen dat ik de behandeling in Moskou kan gaan doen. Elke mijlpaal wordt gevierd! Zo deelden we vanochtend taart uit bij de websitebouwer (Argeweb), die ons belangeloos heeft geholpen met de realisatie. En straks proosten we nog een keer samen om te vieren dat al 30% van het benodigde bedrag er is. Voor nu ben ik ontzettend dankbaar met alle steun.