17 Maart 2021- Acties, acties en acties!!

Hallo allemaal, 

Wow! De 45.000 euro is gehaald. Dit is toch wel een bijzondere mijlpaal, dit is het bedrag dat nodig is om de behandeling te kunnen betalen. En ik heb er alle vertrouwen in dat we de rest ook gaan ophalen. 

Er komt namelijk nog een aantal mooi acties aan. Op 12 en 16 april organiseert de school van Veere, Jenaplan de Kring een sponsorloop tijdens de gymlessen van de bovenbouw. Kinderen kunnen hardlopen, een stokpaardjes race doen of een parcours volgen met een voetbal of hockeybal. Voor elk wat wils. We willen dat alle kinderen er plezier in hebben. Veere is erg betrokken bij de organisatie en heeft verschillende vriendinnetjes ingeschakeld om mee te helpen. Zij en haar vriendinnen geven presentaties met de uitleg over de actie aan de groepen en hoe klasgenootjes sponsoren kunnen regelen.  Ik vind het leuk om te zien dat ze er zo enthousiast van wordt.  

De fietsactie loopt ook al ontzettend goed! Er is al meer dan 2000 euro opgehaald en heel veel mensen hebben zich al aangemeld. Nadat Loïs vorige week al met haar tweet over de fietsactie in de Oegstgeester Courant stond, staat er nu een volledig artikel over de fietsactie in. Supergaaf dat dit door de krant zo snel is gedaan! Ik vind het samen met Alexander en de kinderen ook wel heel spannend dat nu echt heel Oegstgeest het kan lezen. Gelukkig krijg ik heel veel positieve reacties.  

Op 17 april zal door het hele land gefietst worden. Ik geef het startschot voor ons huis. Dit kan elk team digitaal volgen, zodat iedereen tegelijkertijd start.  Alexander en Lianne vertrekken dan ook vanaf ons huis voor een mooie mountainbike tocht. 

Het is lastig hier alle teams te noemen, maar vanuit Nijmegen begint een lange rit van 135 km naar Oegstgeest. Ook vanuit Amersfoort is een mooie route uitgezet via de Amerongse berg. Een groepje enthousiaste fietsers gaat vanaf Nootdorp naar Oegstgeest en weer terug. Een familie fietstocht kon ook niet uitblijven, met onze jongste deelnemer van net 6 jaar. En vanuit onze straat starten twee buurtgenoten een mooie ronde. 
Natuurlijk wordt er ook gefietst in Friesland. Bijna mijn hele familie fietst een stuk door Friesland. De één 120 km met zijn fiets team, de ander 60 km en zelfs de e-bike wordt ingezet om een mooie afstand te halen.  

In totaal wordt nu bijna de afstand naar Moskou gehaald. Dus wil je nog meedoen? Schrijf je dan in. Je kan ook met meerdere mensen een kleinere afstand fietsen. Volgens mij wordt het een superleuke dag met alle enthousiaste fietsers! Ik kijk er naar uit.  

En dan komt er binnenkort ook nog een mooie actie aan voor moederdag, maar daarover later meer…  

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Doneer nu

Help je mee? Doneer dan nu. Hierdoor kan ik straks naar Moskou voor de HSCT-behandeling. 

ValutaBedrag

 

Doneer nu

Via deze QR-code kun je gemakkelijk een donatie overmaken via Tikkie.