24 juli – In isolatie

Hallo allemaal,

Vandaag dan de derde dag in isolatie. Best gek allemaal. Ik krijg elke dag een schoon wit ziekenhuis pak en moet me ontsmetten met desinfectie spul. Ze nemen hier geen halve maatregelen. Ik word 3x per dag gecontroleerd en krijg nog ondersteunende infusen omdat mijn immuunsysteem helemaal stil is gelegd. En ik natuurlijk geen infecties mag krijgen. Deze infusen leggen me gelijk nogal plat, dus dan maar weer slapen. Gelukkig slaap ik de nachten inmiddels ook weer wat beter, dat scheelt wel.聽Volgens Dr. Fedorenko is het een goed dat teken dat mijn immuunsysteem helemaal plat ligt, omdat dan ook de immuun cellen die zorgen voor de MS-aanvallen nu dus zijn uitgeschakeld. Ik moet wel door een extra dal, maar daarna bouwen de cellen als het goed is weer als nieuw op. Maar na 7 dagen zou het weer op moeten bouwen. Weg met die MS -cellen die mijn lijf aanvallen! 馃帀

Op het schema met mijn bloedwaarden zie je een lijnschets lopen, die dus eerst omlaag gaat en dan weer oploopt. Dat is het doel.聽Nu ben ik natuurlijk een waslijst met vragen aan het verzamelen voor Dr. Fedorenko. Vooral over wat hij verwacht van de al aanwezige schade. Ik was zoals ik al eerder schreef ook best wel geschrokken van de schade in mijn rug. Ook zitten er wat black holes in mijn hersenen. Nou gaat dit voor iedereen die wat ouder wordt wel gelden, maar wat voor invloed gaat dit nog hebben en kan dit nog wat herstellen? De vraag is natuurlijk hoe lang deze schade er al zit, aangezien er in Nederland geen MRI’s van mijn rug zijn gemaakt. Je hersens schijnen overigens zoveel capaciteit te hebben, dat die wel wat black holes aankunnen.

En wat doe je dan op zo’n dag. Beetje Netflixen, Olympische Spelen kijken en slapen. En mijn lieve schatten van thuis hadden bedacht dat ik toch tijd genoeg heb voor schilderen op nummer. Ik ga het proberen komende dagen. De eerste laag verf zit er al op. 馃榾 Zoals de meeste meeste mensen wel weten, zitten mijn kwaliteiten niet in het artistieke…. Maar wie weet, tijd en geduld. Binnenkort misschien foto’s. Nu eerst wat foto’s van mijn goed gevulde vensterbank met lieve kaarten en cadeautjes.

Vanmorgen kreeg ik nog een mooi “Denk Positief!” Inzichtkaarten bakje. Leuk om doorheen te bladeren en ik heb er maar even paar uitgepikt, die nu wel toepasselijk zijn.

Daarnaast is het Russische ziekenhuis eten toch niet echt aan mij besteed. Drie x per dag een warme maaltijd hoeft van mij niet zo nodig, Ik kijk erg uit naar mijn ontbijtje met yoghurt, muesli en fruit. En al het andere lekkere eten dat ik al heb doorgegeven aan Alexander…

Karin

3 reacties op “24 juli – In isolatie”

 1. Marchien schreef:

  Kanjer. Je kunt het.

 2. Riet Boers schreef:

  Lieve Karin,
  Ook al ben je een super, super kanjer ik ken me voorstellen dat het een heel zwaar traject is.
  Ik vind het geweldig dat je ons een inkijkje gunt in
  Jouw strijd tegen MS en elke keer raak ik ontroerd door jouw kracht en positiviteit. Dank je en veel liefs van ons.

 3. 讘讙诇诇 砖讻讜诇诐 讘讗讬诐 诇讗讬诇转 讻讚讬 诇讛转驻谞拽 谞注专转
  诇讬讜讜讬 诇诪诇讜谉 讝讛讜 讗讞讚 讛驻讬谞讜拽讬诐 讛讻讬 讟讜讘讬诐 砖转讜讻诇 诇住驻拽 诇注爪诪讱, 诪住讗讙’
  诪拽爪讜注讬 诪诪注住讛 诪讜诪讞讛 讘住讙谞讜谉 讛注讬住讜讬 砖诇讛 ( 砖讜讜讚讬, 转讗讬诇谞讚讬 讜讻讚’ ) 讘谞讜讞讬讜转 讛讞讚专 砖诇讱 讘诪诇讜谉.

  讗讜砖谉 诪专讻讝 讛讗讬专讜注讬诐 砖诇 转诇 讗讘讬讘
  讛讜讗 砖讬诇讜讘 砖诇 讙谉 讗讬专讜注讬诐 注诐 讞爪专
  讬专讜拽讛 讘注诇转 爪诪讞讬讬讛 砖讜驻注转,
  讜讗讜诇诐 讗讬专讜注讬诐 讘住讙谞讜谉 讗讜专讘谞讬 讬讬讞讜讚讬.
  讻诪讜 讻谉, 讘讚驻讬 讛诪讬讚注 转讜讻诇讜 诇诪爪讜讗 诪讬讚注 专诇讜讜谞讟讬 讗讜讚讜转 讛砖讻专转 讛讚讬专讛, 诇专讘讜转, 诪讬讚注 讟讻谞讬 注诇 讙讜讚诇
  讜诪讬拽讜诐 讛讚讬专讛, 诪讬讚注 注诇 转注专讬驻讬 讛讛砖讻专讛 诇驻讬 砖注讛 讜诪讬讚注 诇讬爪讬专转 拽砖专
  注诐 诪驻注讬诇讬 讛讚讬专讛 讗讜 讘注诇讬讛. 讻诪讜 讻谉, 讗转诐 转诪讬讚 诪讜讝诪谞讬诐
  诇讬爪讜专 拽砖专 诇讛转讬讬注爪讜转 讜拽讘诇转 诪讬讚注 谞讜住祝 注诇 讗讬讝讛 注讬住讜讬 注诇讜诇
  诇讛转讗讬诐 诇讻诐 讜诇讛讜注讬诇 诇诪爪讘讻诐 讛讘专讬讗讜转 讜讙讬诇讻诐.

  注讬住讜讬 讛砖专讬专讬诐 注诪讜拽 注讜砖讛 砖讬诪讜砖 讘转谞讜注讜转 讬讬讞讜讚讬讜转 诇爪讜专讱 专讬讻讜讝 讝专讬诪转 讛讚诐
  讛讝讜专诐 讘砖专讬专 讗讜 讘诪专讻讝讬 砖专讬专讬诐.
  讘讗砖讚讜讚 讛诪讚讛讬诪讛 转讜讻诇讜 诇拽讘诇 注讬住讜讬 专驻诇拽住讜诇讜讙讬讛 讜讟讬驻讜诇讬 讙讜祝 诪拽诇讬诐 讘诪讬讜讞讚 讻讗讘讬
  砖专讬专讬诐? 注讬住讜讬 讙讜祝 讗讬专讜讟讬 – 讝讛讜 讗讞讚 讛注讬住讜讬讬诐 讛谞注讬诪讬诐 讘讬讜转专 讗砖专 转讜讻诇讜
  诇拽讘诇 讗爪诇 谞注专转 诇讬讜讜讬 讘讗讝讜专 讞讜诇讜谉.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Doneer nu

Help je mee? Doneer dan nu. Hierdoor kan ik straks naar Moskou voor de HSCT-behandeling.聽

ValutaBedrag

Doneer nu

Via deze QR-code kun je gemakkelijk een donatie overmaken via Tikkie.