5 augustus – Terug uit Moskou
Weer thuis!!!
 
Eindelijk weer thuis. Na wat vertraging mochten we dan eindelijk Moskou verlaten. Op het vliegveld hadden we rolstoelassistentie en alle PCR-testen waren ook geregeld via het ziekenhuis. Wat superfijn om overal gewoon doorheen geloodst te worden. Niet in de rij voor de douane, maar gewoon voorrang. Zeker omdat ik ook nog best wel wankel op mijn benen sta, was ik erg blij dat ik geen lange afstanden hoefde te lopen. Super fijn om weer naast Alexander te kunnen zitten en niet via een schermpje hoeven te praten.
 
Dan de aankomst op Schiphol, waar Lianne en Veere met mijn ouders stonden te wachten met mooie ballonnen. Zoals jullie snappen een emotioneel weerzien. We konden eindelijk weer uitgebreid knuffelen.
En dan snel naar huis. Wat een mooie verrassing dat Lianne en Veere alles mooi versierd hadden samen met mijn ouders. Echt een fijne thuis komst.
 
 
En dan nu vooral langzaam opbouwen, vandaag een wandelingetje van het ene bankje naar het volgende bankje en vooral lekker in huis aangerommeld. Of te wel niets doen. We zien wel wat de komende dagen ons brengt.
 
Binnenkort weer wat meer nieuws, maar nu eerst genieten van het thuis zijn.
 
Karin

2 reacties op “5 augustus – Terug uit Moskou”

  1. Ton Kehl schreef:

    Hartstikke fijn dat je weer thuis bent. Vertrouwend dat je ms verdwenen is, wens ik jou een hele fijne toekomst.

  2. Annemarieke schreef:

    Welkom terug in Oegstgeest. Hoop dat je snel herstelt en MS is verdwenen. Ik blijf je volgen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Doneer nu

Help je mee? Doneer dan nu. Hierdoor kan ik straks naar Moskou voor de HSCT-behandeling. 

ValutaBedrag

 

Doneer nu

Via deze QR-code kun je gemakkelijk een donatie overmaken via Tikkie.