Fietsactie van Oegstgeest naar Moskou

Wat een succes is het geworden! Een enorme groep mensen heeft afgelopen zaterdag 17 april meegedaan om van Oegstgeest naar Moskou te fietsen. Met de tocht werd er gemikt op 2.350km, maar met zoveel deelnemers is het ruim 3.300 km geworden.

Het deelnemersveld was erg gevarieerd, van mensen met elektrische fietsen met fietstassen, mountainbikers tot en met semi-professionele wielerteams die de 150km aantikten. Heel Nederland is doorkruist door fietsers voor deze actie, in Zuid-Holland natuurlijk, maar ook in Utrecht, Friesland en zelfs het Amstel Gold Race parcours in Limburg zat in deze actie verwerkt. Door de start in kleine groepjes verspreid over het land hielden we het coronaproof en kon toch iedereen meedoen.

Met alle aanmeldingen en de vele sponsors die zijn binnen gehaald is er heel veel geld verzameld met deze actie. Daarom was er feest ‘s ochtends. Want mede door de sponsorloop eerder deze week op de school van Veere, is door deze fietsactie het gelukt om het einddoel behalen, fantastisch! Met de inzet van alle fietsers bij elkaar is daarmee de eindstand uitgekomen op: 

10.084 Euro!

Dit fantastische bedrag heeft de teller ver over het streefbedrag geholpen!

En wat een mooie avonturen zijn er ook beleefd. Alle deelnemers konden het startschot ‘s ochtends live meemaken via Instagram, en gedurende de dag zijn er mooie foto’s gedeeld in de groepsapp speciaal voor de fietsteam. Hieronder nog een mooie impressie van de diverse teams.

De Start / Stempelpost / Finish in Oegstgeest!

Kanjers uit het noorden, semi-prof of elektrisch, goed bezig geweest!

Lianne en Alexander op de MTB, midden in het duinbos!

Team Nootdorp op hun halverwege punt, bij de stempelpost!

Op de Utrechtse Heuvelrug, of in de Limburgse Heuvels!

Aankomst van het laatste team, helemaal de tocht gemaakt van Nijmegen naar Oegstgeest!

 

Wat een prachtig succes is het geworden, dank jullie wel allemaal! 

Ingrid, Leontien, Lois, Marleen, Marloes, Nienke, Stefanie en Fleur 

Eén reactie op “Fietsactie van Oegstgeest naar Moskou”

  1. Team Lois schreef:

    Waar een selfie voor de Waalbrug op Twitter al niet goed voor is.. Check deze: https://mobile.twitter.com/WaalbrugNijmeg1/status/1368957791872954368. Bedankt @WaalbrugNijmeg1 voor het delen, zo komt mijn bericht toch weer vele honderden volgers verder, super! Op naar de 60.000 ?!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Doneer nu

Help je mee? Doneer dan nu. Hierdoor kan ik straks naar Moskou voor de HSCT-behandeling. 

ValutaBedrag

 

Doneer nu

Via deze QR-code kun je gemakkelijk een donatie overmaken via Tikkie.