Yoga actie op Hawai voor en door damesdispuut Poison

Yes, de derde actie was een hit! Op 28 februari organiseerden we een te gekke yoga les live vanaf Maui op het prachtige eiland Hawai, dit keer speciaal voor alle (oud-)leden van damesdispuut Poison uit Enschede. Hebben wij even mazzel dat een van onze dispuutsgenoten hier woont!

Inaki, bekend van the eco couple, gaf de yogales. Hij heeft ons flink aan het werk gezet en het uitzicht (met palmbomen en een regenboog) was natuurlijk fantastisch. Hoogtepunt was om iedereen te zien die meedeed met de les want veel meiden hebben we al een tijdje niet fysiek kunnen zien. De band van ons dispuut blijft altijd, daar hoef je elkaar soms een hele tijd niet voor te zien en toch is het er.

De afgelopen dagen is er door meer dan 60 dispuutsgenoten gedoneerd. Wat een hartverwarmende berichtjes ontvingen we erbij van jullie! Want ja, we lezen die berichtjes echt allemaal (en worden wij blij van).

En dan natuurlijk de belangrijkste vraag: hoeveel heeft deze actie opgeleverd? In totaal is er bijna 3.000 euro opgehaald door Poison waarvan 890 euro met deze yoga les. Hierdoor staat de totale teller nu officieel op 31.000 euro, we hebben dus 50% van ons einddoel nu bereikt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Anke & yogaleraar Inaki (bekend van Eco Couple)

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Doneer nu

Help je mee? Doneer dan nu. Hierdoor kan ik straks naar Moskou voor de HSCT-behandeling. 

ValutaBedrag

 

Doneer nu

Via deze QR-code kun je gemakkelijk een donatie overmaken via Tikkie.